Helsinki

Pitopalvelu 

SoupsterLogopink.jpg

 

Soupster Catering on helsinkiläinen urbaani juhlapalvelu, joka tarjoilee modernia elämäntapaa ja ruokakulttuuria juhliin ja tapahtumiin pääkaupunkiseudulla. Pitkä 18 vuoden kokemus isoista tapahtumista tekee Soupster Cateringista luotettavan partnerin sekä yrityksille / yhteisöille että yksityishenkilöille. 

www.soupster.com
myynti@soupster.com

 

 

Mielestämme tärkein asia menun suunnittelussa on pystyä luomaan ruokatuote, joka on tilaisuuteen sopiva. Catering Ceidas on vuosien varrella kehittänyt tyylin toteuttaa tilaisuuksia, mutta asiakkaiden tarpeiden vaihdellessa, haluamme modifioida sen kunkin tilaisuuden tunnelmaan ja luonteeseen sopivaksi. 

www.cateringceidas.fi
myynti@cateringceidas.fi
0415 059 390
Pitopalvelu Hupli on perustettu vuonna 1976. Saatte meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää juuri sen mitä olette pyytäneet, pakettihintana. Herkullinen ruoka, muokattavat menut ja loistava palvelu ovat vahvuuksiamme. Aloita matkasi kohti onnistuneita juhlia pyytämällä tarjous!


www.pitopalveluhupli.fi
hupli@pitopalveluhupli.fi
09 455 5225

Palvelemme sinua pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa tulemme kauemmaksikin järjestämään juhlasi, useiden vuosien kokemuksella. Tarjoamme sinulle laatua, makua, henkilökohtaista palvelua ja luotettavuutta. Olemme valmiit ylittämään odotuksesi.

www.tommiskitchen.fi
Myynti@tommiskitchen.fi
040 537 4317

Deli Piste is an online food ordering platform for business meetings and events. We offer food service from different cuisines with best restaurant network to serve special dishes for our clients.

 

Delipiste.fi
contact@delipiste.fi
044 345 6666

Kahvila Welldone on viihtyisä kahvila Helsinkadun Urheilutalon yhteydessä.  Tilauksesta toimitamme suolaiset sekä makeat tarjoilut myös juhliinne. Menu suunnitellaan aina yhdessä ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin mietitään mikä teidän juhliinne olisi sopiva menu!

kahvilawelldone.fi
katariina.lahikainen@atv-marketing.fi
040 579 2258
     basecatering.png

Suomenlinnassa järjestettävien tilaisuuksien ehdoton ekspertti.
Suunnittelemme ja toteutamme taitavasti ja tyylikkäästi tilaisuutenne ja sen
tarjoilut Suomenlinnan lisäksi myös muissa pääkaupunkiseudun vuokrattavissa
juhlatiloissa tai omissa tiloissanne.

www.bastioncatering.fi
info@bastioncatering.fi
045 277 6476

Rautainen osaaminen ja ammattitaito näkyy erityisesti catering-palveluissamme. Kun haluat, että tilaisuutesi muistetaan erinomaisesta ruoasta ja palvelusta, ota yhteyttä Capital Cateringiin.

09 751 75 600

Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja palveluita yritys- ja yksityistilaisuuksiin tarjoava cateringyritys. Kokemusta meiltä löytyy vuodesta 2003 lähtien yli 2000 tilaisuudesta, henkilömäärien vaihdellessa 20 ja yli 2500 henkilön välillä.

www.basecatering.fi
myynti@basecatering.fi
010 235 1053

 Ravintola Misteli  

Haikala Catering on kahden sukupolven loistava tiimi, jolla on kokemusta laadukkaasta catering- ja ravintolatoiminnasta yhteensä yli 50 vuoden ajalta. Tarjoamme cateringia pienistä bileistä bakkanaaleihin!

Haikala ui pitkiäkin matkoja eli toimimme koko Uudenmaan alueella.

 Ravintola Pitopalvelu Mistelin henkilökunnan pitkä kokemus ravintola-alalta takaa tilaisuuksiin maistuvat ruoat ja ystävällisen palvelun. Pitopalvelun puolelle on kerätty alan parhaat ammattilaiset, joiden avustuksella hoituu täsmällisesti ja ongelmitta isommatkin juhlat. 

www.ravintolamisteli.fi
ravintolamisteli@ravintolamisteli.fi
044 986 3626

 

Musiikki

Grex-Logo_turkoosi.png    

Grex on jotain muuta kuin kuorolta odottaisit. Grex Musicus muodostuu ammattimaisista, muuntautumiskykyisistä ja persoonallisista laulajista, joita johtaa legendaarinen Marjukka Riihimäki. Grexin ainutlaatuinen soundi syntyy joukosta monipuolisia ja musiikkia rakastavia laulajia. Jokainen ääni muodostaa yhdessä jotain suurempaa. Kuoron monipuolisuus kuuluu ohjelmistossa Grex taipuu isoihin seminaareihin, häistä muistotilaisuuksiin, tai vaikkapa firmasi markkinointitarkoituksiin.

Tunteella ja taidolla. Tilaa meidät keikalle ja koe itse.

grexmusicus.fi
Jukka-Pekka Kantala
   

Tapahtumatuotteet


 Coressa

 

Decora Housesta löydät persoonalliset juhlakoristeet ja somisteet elämäsi tärkeimpiin päiviin! Huolella mietityt, yhteensopivat koristeet tuovat juhliin ripauksen ylellisyyttä ja tekevät unohtumattoman vaikutuksen myös juhlavieraisiin. Me autamme asiakkaitamme loihtimaan kauniit ja yksilölliset koristelut juhlaan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Tervetuloa tutustumaan upeisiin tuotteisiimme verkkokauppaan ja myymälään! 

Verkkokauppa:
www.decorahouse.com 

Myymälä:
Vikkiniityntie 5
33880 Lempäälä

puh. 045 121 5091
asiakaspalvelu@decorahouse.com
www.facebook.com/DecoraHouse
http://www.decorahouseblog.blogspot.fi/

 
Coressa toimittaa kaikki tuotteet messujen, tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Erittäin laaja valikoima tuotteita mm. nimineulat, laukut, kynät, lehtiöt, lahjat ja tekstiilit. Lisäksi Coressa toimittaa myös toimistotarvikkeita aina kirjoitusvälineistä kahvimaitoon.

Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassa!

Verkkokauppa:
www.coressa.fi

Riitta Eriksson
riitta.eriksson@coressa.fi
050 377 5070

 
 

Valokuvaus

logo.png    

Ammattitaitoista ja luovaa hää- ja juhlakuvausta Helsingissä ja Uudellamaalla. Tarjoan eri pituisia kuvauspaketteja, jolloin suunnittelen ja toteutan kuvaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuvausmahdollisuuksista!


Sami Seppänen
www.samiseppanen.net
valokuvaus@samiseppanen.net
+ 358443492744

                                                                                                                                                                                               
 

                                                                                                     

Muut


 Yucca Oy

 Taikuri Marcus Alexander
LB Design tarjoaa sisustus- ja stailauspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. LB Design auttaa myös sisustussuunnitteluprojektien ja stailausprojektien toteutuksessa ja läpiviennissä. Sisustus- ja stailauspalveluiden avulla varmistat juuri sinun näköisesi juhlat tai esimerkiksi yrityksesi brändin mukaiset kokoustilat, juhlatilat, pikkujoulut ja muut yritystapahtumat. Jo pienellä tilojen stailaamisella voidaan saavuttaa lopputulos, joka jää kutsuvieraan mieleen positiivisesti. Ota yhteyttä, niin räätälöidään tilojesi ilme juuri tapahtumaasi sopivaksi! 

sisustuslbdesign.com
linda@sisustuslbdesign.com
040 416 2318

Yucca Group Oy on erikoistunut monipuoliseen ja idearikkaaseen tapahtumasuunnitteluun ja tuotantoon. Yucca ottaa vastuun koko tapahtuman suunnittelusta ja läpiviennistä. Lisäksi yritys tarjoaa monipuoliset tapahtumatekniset ratkaisut ja ohjelmapalvelut. Yucca on luotettava ja monipuolinen tapahtumakumppani, jolle asiakkaan tarpeet ja tilaisuuden tavoite on tärkeintä.

yucca.fi
info@yucca.fi
050 511 3744

 

Taikuri Marcus Alexanderin show on yhdistelmä modernia taikuutta ja tilanteista syntyvää verbaalista komiikkaa, joka naurattaa, viihdyttää ja hämmästyttää! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksissa on tärkeää, että esiintyjä sopii yrityksen brändiin ja nostaa tilaiduuden arvoa vierailijoiden silmissä. Yritystilaisuuksiin suunniteltu show keventää tapahtuman tunnelmaa ja jää katsojien mieleen. Kun haluat olla varma, että tilaisuudestanne puhutaan vielä pitkään, ota yhteyttä!

taikurimarcusalexander.fi
m
arkus.hyytia@gmail.com
040 7717 888

Taikuri Markus Tervo

Rockin Hot Mama Agency


 Bright_logo.png

Markus Tervo on moneen kertaan palkittu nuori taikuri, joka tekee tilaisuudesta kuin tilaisuudesta taianomaisen! Kokemusta on kertynyt syntymäpäiväjuhlista, häistä, muista juhlista ja baarikeikoista. Erikoisimpana esiintymispaikkana lentokone! Tervolta taittuu sekä lähitaikuus, jossa taikuri kiertää yleisön seassa, lavataikuus, joka sopii mainiosti isompiin tilaisuuksiin sekä perheen pienimmille räätälöity lastentaikuus. 

markustervo.fi
taikuri.markus.tervo@gmail.com
045 122 4952

Rockin’ Hot Mama Agency on raikas tuulahdus tapahtumatuotannon kentällä. RHM Agency tarjoaa asiakkailleen monipuolisen artistivalikoiman sekä asennetta, luonnetta ja vankan ammattitaidon omaavia juontajia.

Voimme tuottaa koko tapahtuman “avaimet käteen” -periaateella tai ottaa kopin jostain tapahtuman osa-alueesta. Tapahtumatuotannon ammattilaisina tiedämme budjetissa ja aikataulussa pysymisen tärkeyden sekä onnistuneen elämyksen merkityksen. Voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme missä tahansa tapahtumaasi liittyvässä asiassa.

rockinhotmama.fi
tanja@rockinhotmama.fi
040 065 7276

Bright Finland on Suomen johtava tapahtumatekniikan asiantuntija. Ydinosaamiseen kuuluu mm. tapahtumien valo-, ääni- ja kuvatekniikan suunnittelu, tekniset ratkaisut sekä laitevuokraus. Kongressi-, yritys-, urheilu- ja festivaalitapahtumien lisäksi yritys on mukana useissa teatteri- ja televisiotuotannoissa. Brightin vahva osaaminen sekä monien vuosien kokemus takaavat, että heidän toteuttamansa työt näyttävät ja kuulostavat aina mahdollisimman hyviltä! 

Bright Finland
j
uho.hiidenmaa@brightgroup.fi
040 568 6634

twenty_knots_logo_home.png Raggarimorsian_logo2.jpg

 

 

 DLSEntertainment.png

TwentyKnots on SUP-lautailuun ja purjelautailuun erikoistunut elämyspalveluyritys. He tarjoavat kokemuksia luonnon ja veden äärellä, järjestävät toiminnallisia tiimipäiviä, kursseja ja tapahtumia. Kalastajatorpalla toimiva TwentyKnots tarjoaa myös SUP-kursseja kaiken tasoisille suppaajille sekä välinevuokrausta.

twentyknots.fi
info@twentyknots.fi
044 768 8464

Häät tai juhlat tulossa? Raggarimorsian ei päästä sinua naimisiin silmät kiinni – pönötys on niin yesterday! Suomen virallinen häähullu ja encore-morsian kertoo seurueellesi totuuden häistä ja avioliitosta. Raggarimorsian soittaa myös klassista pianoa, koskettimia sekä stunt-kitaraa.

Raggarimorsian
info@raggarimorsian.fi
0
50 430 515

 DLS Entertainment on hyvinkääläinen tapahtumatekniikka-alan yritys, jolta saat kaikki tapahtumatekniikkaan liittyvät palvelut. Äänentoiston sekä valo- ja kuvatekniikan lisäksi he toimittavat ja rakentavat myös esiintymislavat. Tekniset toteutukset tehdään tyylillä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. DLS Entertainment panostaakin asiakastyytyväisyyteen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Vuosittain he ovat mukana yli 200 tapahtumassa.

DLS Entertainment
t
apahtumat@dlsentertainment.fi
0
29 170 2200

Juhlat.net

 Karhujää_uusilogo.jpg  

Juhlat.net on hääpaikkoihin ja juhlatiloihin erikoistunut verkkosivusto.

Juhlat.net
Juhlatilat Helsingissä

Karhujää tarjoaa jäiset ratkaisut arkeen ja juhlaan, kuten erikokoisia jääblokeja, jääpaloja, Cubes-jääkoristeita, jäämurskaa, jääveistoksia ja kuivajäätä. Lisäksi pakastimien ja kylmälaukkujen vuokraus ja myynti.

Karhujää viimeistelee juhlat!

Karhujää
t
ilaus@karhujaa.fi
0
400 989 337

 

 

Kaipaatko apua kumppanin valitsemisessa?

Kerro meille tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään
hinnaltaan ja laadultaan parhaat mahdolliset palveluntarjoajat!

Ota yhteyttä