Tampere

Pitopalvelu

   

Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja palveluita yritys- ja yksityistilaisuuksiin tarjoava cateringyritys. Kokemusta meiltä löytyy vuodesta 2003 lähtien yli 2000 tilaisuudesta, henkilömäärien vaihdellessa 20 ja yli 2500 henkilön välillä.

www.basecatering.fi
myynti@basecatering.fi
010 235 1053

 

 

 

Tapahtumatuotteet            

 Taikuri Markus Alexander

 Coressa

Decora Housesta löydät persoonalliset juhlakoristeet ja somisteet elämäsi tärkeimpiin päiviin! Huolella mietityt, yhteensopivat koristeet tuovat juhliin ripauksen ylellisyyttä ja tekevät unohtumattoman vaikutuksen myös juhlavieraisiin. Me autamme asiakkaitamme loihtimaan kauniit ja yksilölliset koristelut juhlaan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Tervetuloa tutustumaan upeisiin tuotteisiimme verkkokauppaan ja myymälään! 

Verkkokauppa:
www.decorahouse.com 

Myymälä:
Vikkiniityntie 5
33880 Lempäälä

puh. 045 121 5091
asiakaspalvelu@decorahouse.com
www.facebook.com/DecoraHouse
http://www.decorahouseblog.blogspot.fi/

 Taikuri Marcus Alexanderin show on yhdistelmä modernia taikuutta ja tilanteista syntyvää verbaalista komiikkaa, joka naurattaa, viihdyttää ja hämmästyttää! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksissa on tärkeää, että esiintyjä sopii yrityksen brändiin ja nostaa tilaiduuden arvoa vierailijoiden silmissä. Yritystilaisuuksiin suunniteltu show keventää tapahtuman tunnelmaa ja jää katsojien mieleen. Kun haluat olla varma, että tilaisuudestanne puhutaan vielä pitkään, ota yhteyttä!

taikurimarcusalexander.fi
m
arkus.hyytia@gmail.com
040 7717 888

 

Coressa toimittaa kaikki tuotteet messujen, tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Erittäin laaja valikoima tuotteita mm. nimineulat, laukut, kynät, lehtiöt, lahjat ja tekstiilit. Lisäksi Coressa toimittaa myös toimistotarvikkeita aina kirjoitusvälineistä kahvimaitoon.

Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassa!

Verkkokauppa:
www.coressa.fi

Riitta Eriksson
riitta.eriksson@coressa.fi
050 377 5070

Muut

Rockin' Hot Mama Agency


 

Bright_logo.png

 Raggarimorsian_logo2.jpg

Rockin’ Hot Mama Agency on raikas tuulahdus tapahtumatuotannon kentällä. RHM Agency tarjoaa asiakkailleen monipuolisen artistivalikoiman sekä asennetta, luonnetta ja vankan ammattitaidon omaavia juontajia.

Voimme tuottaa koko tapahtuman “avaimet käteen” -periaateella tai ottaa kopin jostain tapahtuman osa-alueesta. Tapahtumatuotannon ammattilaisina tiedämme budjetissa ja aikataulussa pysymisen tärkeyden sekä onnistuneen elämyksen merkityksen. Voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme missä tahansa tapahtumaasi liittyvässä asiassa.

rockinhotmama.fi
tanja@rockinhotmama.fi
040 065 7276

 Bright Finland on Suomen johtava tapahtumatekniikan asiantuntija. Ydinosaamiseen kuuluu mm. tapahtumien valo-, ääni- ja kuvatekniikan suunnittelu, tekniset ratkaisut sekä laitevuokraus. Kongressi-, yritys-, urheilu- ja festivaalitapahtumien lisäksi yritys on mukana useissa teatteri- ja televisiotuotannoissa. Brightin vahva osaaminen sekä monien vuosien kokemus takaavat, että heidän toteuttamansa työt näyttävät ja kuulostavat aina mahdollisimman hyviltä! 

Bright Finland
j
uho.hiidenmaa@brightgroup.fi
040 568 6634

 Häät tai juhlat tulossa? Raggarimorsian ei päästä sinua naimisiin silmät kiinni – pönötys on niin yesterday! Suomen virallinen häähullu ja encore-morsian kertoo seurueellesi totuuden häistä ja avioliitosta. Raggarimorsian soittaa myös klassista pianoa, koskettimia sekä stunt-kitaraa.

Raggarimorsian
info@raggarimorsian.fi
0
50 430 515

 

DLSEntertainment.png

 

 Juhlat.net  Karhujää_uusilogo.jpg

DLS Entertainment on hyvinkääläinen tapahtumatekniikka-alan yritys, jolta saat kaikki tapahtumatekniikkaan liittyvät palvelut. Äänentoiston sekä valo- ja kuvatekniikan lisäksi he toimittavat ja rakentavat myös esiintymislavat. Tekniset toteutukset tehdään tyylillä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. DLS Entertainment panostaakin asiakastyytyväisyyteen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Vuosittain he ovat mukana yli 200 tapahtumassa.

DLS Entertainment
t
apahtumat@dlsentertainment.fi
0
29 170 2200

Juhlat.net on hääpaikkoihin ja juhlatiloihin erikoistunut verkkosivusto. 

Juhlat.net
Juhlatilat Tampereella

Karhujää tarjoaa jäiset ratkaisut arkeen ja juhlaan, kuten erikokoisia jääblokeja, jääpaloja, Cubes-jääkoristeita, jäämurskaa, jääveistoksia ja kuivajäätä. Lisäksi pakastimien ja kylmälaukkujen vuokraus ja myynti.

Karhujää viimeistelee juhlat!

Karhujää
t
ilaus@karhujaa.fi
0
400 989 337

 

Kaipaatko apua kumppanin valitsemisessa?

Kerro meille tarpeistasi, niin autamme sinua löytämään
hinnaltaan ja laadultaan parhaat mahdolliset palveluntarjoajat!

Ota yhteyttä