Espoo

Pitopalvelu

Soupster Catering

Soupster Catering on helsinkiläinen urbaani juhlapalvelu, joka tarjoilee modernia elämäntapaa ja ruokakulttuuria juhliin ja tapahtumiin pääkaupunkiseudulla. Pitkä 18 vuoden kokemus isoista tapahtumista tekee Soupster Cateringista luotettavan partnerin sekä yrityksille / yhteisöille että yksityishenkilöille. 


www.soupster.com

myynti@soupster.com

CateringCeidas

Mielestämme tärkein asia menun suunnittelussa on pystyä luomaan ruokatuote, joka on tilaisuuteen sopiva. Catering Ceidas on vuosien varrella kehittänyt tyylin toteuttaa tilaisuuksia, mutta asiakkaiden tarpeiden vaihdellessa, haluamme modifioida sen kunkin tilaisuuden tunnelmaan ja luonteeseen sopivaksi. 


www.cateringceidas.fi

myynti@cateringceidas.fi

0415 059 390

Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli on perustettu vuonna 1976. Saatte meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää juuri sen mitä olette pyytäneet, pakettihintana. Herkullinen ruoka, muokattavat menut ja loistava palvelu ovat vahvuuksiamme. Aloita matkasi kohti onnistuneita juhlia pyytämällä tarjous!


www.pitopalveluhupli.fi

hupli@pitopalveluhupli.fi

09 455 5225

Tommi's Kitchen

Palvelemme sinua pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa tulemme kauemmaksikin järjestämään juhlasi, useiden vuosien kokemuksella. Tarjoamme sinulle laatua, makua, henkilökohtaista palvelua ja luotettavuutta. Olemme valmiit ylittämään odotuksesi.


www.tommiskitchen.fi

Myynti@tommiskitchen.fi

040 537 4317

Deli Piste

Deli Piste is an online food ordering platform for business meetings and events. We offer food service from different cuisines with best restaurant network to serve special dishes for our clients.

 


Delipiste.fi

contact@delipiste.fi

044 345 6666

Kahvila Welldone

Kahvila Welldone on viihtyisä kahvila Helsinkadun Urheilutalon yhteydessä. Tilauksesta toimitamme suolaiset sekä makeat tarjoilut myös juhliinne. Menu suunnitellaan aina yhdessä ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin mietitään mikä teidän juhliinne olisi sopiva menu!


kahvilawelldone.fi

katariina.lahikainen@atv-marketing.fi

040 579 2258

Haikala Catering

Haikala Catering on kahden sukupolven loistava tiimi, jolla on kokemusta laadukkaasta catering- ja ravintolatoiminnasta yhteensä yli 50 vuoden ajalta. Tarjoamme cateringia pienistä bileistä bakkanaaleihin!


Haikala ui pitkiäkin matkoja eli toimimme koko Uudenmaan alueella.


www.haikalacatering.fi

oskari@haikalacatering.fi

www.facebook.com/haikalacatering

+358 40 669 4425

Misteli

Ravintola Pitopalvelu Mistelin henkilökunnan pitkä kokemus ravintola-alalta takaa tilaisuuksiin maistuvat ruoat ja ystävällisen palvelun. Pitopalvelun puolelle on kerätty alan parhaat ammattilaiset, joiden avustuksella hoituu täsmällisesti ja ongelmitta isommatkin juhlat. 


www.ravintolamisteli.fi

ravintolamisteli@ravintolamisteli.fi

044 986 3626

Bastion Catering

Suomenlinnassa järjestettävien tilaisuuksien ehdoton ekspertti. 

Suunnittelemme ja toteutamme taitavasti ja tyylikkäästi tilaisuutenne ja sen 

tarjoilut Suomenlinnan lisäksi myös muissa pääkaupunkiseudun vuokrattavissa 

juhlatiloissa tai omissa tiloissanne.


www.bastioncatering.fi

info@bastioncatering.fi

045 277 6476

Capital Catering

Rautainen osaaminen ja ammattitaito näkyy erityisesti catering-palveluissamme. Kun haluat, että tilaisuutesi muistetaan erinomaisesta ruoasta ja palvelusta, ota yhteyttä Capital Cateringiin.


www.capitalcatering.fi

myynti@capitalcatering.fi

09 751 75 600

Base Catering

Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja palveluita yritys- ja yksityistilaisuuksiin tarjoava cateringyritys. Kokemusta meiltä löytyy vuodesta 2003 lähtien yli 2000 tilaisuudesta, henkilömäärien vaihdellessa 20 ja yli 2500 henkilön välillä.


www.basecatering.fi

myynti@basecatering.fi 

010 235 1053

Grex Musicus

Grex on jotain muuta kuin kuorolta odottaisit. Grex Musicus muodostuu ammattimaisista, muuntautumiskykyisistä ja persoonallisista laulajista, joita johtaa legendaarinen Marjukka Riihimäki. Grexin ainutlaatuinen soundi syntyy joukosta monipuolisia ja musiikkia rakastavia laulajia. Jokainen ääni muodostaa yhdessä jotain suurempaa. Kuoron monipuolisuus kuuluu ohjelmistossa – Grex taipuu isoihin seminaareihin, häistä muistotilaisuuksiin, tai vaikkapa firmasi markkinointitarkoituksiin.


Tunteella ja taidolla. Tilaa meidät keikalle ja koe itse.grexmusicus.fi

Tuomas Kemiläinen

pj@grexmusicus.fi

+358 40 7215645

Musiikki

Decora House

Decora Housesta löydät persoonalliset juhlakoristeet ja somisteet elämäsi tärkeimpiin päiviin! Huolella mietityt, yhteensopivat koristeet tuovat juhliin ripauksen ylellisyyttä ja tekevät unohtumattoman vaikutuksen myös juhlavieraisiin. Me autamme asiakkaitamme loihtimaan kauniit ja yksilölliset koristelut juhlaan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.


Tervetuloa tutustumaan upeisiin tuotteisiimme verkkokauppaan ja myymälään! 


Verkkokauppa:

www.decorahouse.com 


Myymälä:

Vikkiniityntie 5

33880 Lempäälä


puh. 045 121 5091

asiakaspalvelu@decorahouse.com

www.facebook.com/DecoraHouse

http://www.decorahouseblog.blogspot.fi/

Coressa

Coressa toimittaa kaikki tuotteet messujen, tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämiseen. Erittäin laaja valikoima tuotteita mm. nimineulat, laukut, kynät, lehtiöt, lahjat ja tekstiilit. Lisäksi Coressa toimittaa myös toimistotarvikkeita aina kirjoitusvälineistä kahvimaitoon.

Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassa!


Verkkokauppa:

www.coressa.fi


Riitta Eriksson

riitta.eriksson@coressa.fi

050 377 5070Tapahtumatuotteet

Valokuvaus

Sami Seppänen

Ammattitaitoista ja luovaa hää- ja juhlakuvausta Helsingissä ja Uudellamaalla. Tarjoan eri pituisia kuvauspaketteja, jolloin suunnittelen ja toteutan kuvaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuvausmahdollisuuksista!Sami Seppänen

www.samiseppanen.net

valokuvaus@samiseppanen.net

+ 358443492744

Muut

Yucca

LB Design

LB Design tarjoaa sisustus- ja stailauspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. LB Design auttaa myös sisustussuunnitteluprojektien ja stailausprojektien toteutuksessa ja läpiviennissä. Sisustus- ja stailauspalveluiden avulla varmistat juuri sinun näköisesi juhlat tai esimerkiksi yrityksesi brändin mukaiset kokoustilat, juhlatilat, pikkujoulut ja muut yritystapahtumat. Jo pienellä tilojen stailaamisella voidaan saavuttaa lopputulos, joka jää kutsuvieraan mieleen positiivisesti. Ota yhteyttä, niin räätälöidään tilojesi ilme juuri tapahtumaasi sopivaksi! 


sisustuslbdesign.com

linda@sisustuslbdesign.com

040 416 2318

Yucca Group Oy on erikoistunut monipuoliseen ja idearikkaaseen tapahtumasuunnitteluun ja tuotantoon. Yucca ottaa vastuun koko tapahtuman suunnittelusta ja läpiviennistä. Lisäksi yritys tarjoaa monipuoliset tapahtumatekniset ratkaisut ja ohjelmapalvelut. Yucca on luotettava ja monipuolinen tapahtumakumppani, jolle asiakkaan tarpeet ja tilaisuuden tavoite on tärkeintä.


yucca.fi

info@yucca.fi

050 511 3744

Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexanderin show on yhdistelmä modernia taikuutta ja tilanteista syntyvää verbaalista komiikkaa, joka naurattaa, viihdyttää ja hämmästyttää! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksissa on tärkeää, että esiintyjä sopii yrityksen brändiin ja nostaa tilaiduuden arvoa vierailijoiden silmissä. Yritystilaisuuksiin suunniteltu show keventää tapahtuman tunnelmaa ja jää katsojien mieleen. Kun haluat olla varma, että tilaisuudestanne puhutaan vielä pitkään, ota yhteyttä!


taikurimarcusalexander.fi

markus.hyytia@gmail.com

040 7717 888

Taikuri Markus Tervo

Markus Tervo on moneen kertaan palkittu nuori taikuri, joka tekee tilaisuudesta kuin tilaisuudesta taianomaisen! Kokemusta on kertynyt syntymäpäiväjuhlista, häistä, muista juhlista ja baarikeikoista. Erikoisimpana esiintymispaikkana lentokone! Tervolta taittuu sekä lähitaikuus, jossa taikuri kiertää yleisön seassa, lavataikuus, joka sopii mainiosti isompiin tilaisuuksiin sekä perheen pienimmille räätälöity lastentaikuus. 


markustervo.fi

taikuri.markus.tervo@gmail.com

045 122 4952

Rockin’ Hot Mama Agency

Rockin’ Hot Mama Agency on raikas tuulahdus tapahtumatuotannon kentällä. RHM Agency tarjoaa asiakkailleen monipuolisen artistivalikoiman sekä asennetta, luonnetta ja vankan ammattitaidon omaavia juontajia.


Voimme tuottaa koko tapahtuman “avaimet käteen” -periaateella tai ottaa kopin jostain tapahtuman osa-alueesta. Tapahtumatuotannon ammattilaisina tiedämme budjetissa ja aikataulussa pysymisen tärkeyden sekä onnistuneen elämyksen merkityksen. Voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme missä tahansa tapahtumaasi liittyvässä asiassa.


rockinhotmama.fi

tanja@rockinhotmama.fi

040 065 7276

Bright

Bright Finland on Suomen johtava tapahtumatekniikan asiantuntija. Ydinosaamiseen kuuluu mm. tapahtumien valo-, ääni- ja kuvatekniikan suunnittelu, tekniset ratkaisut sekä laitevuokraus. Kongressi-, yritys-, urheilu- ja festivaalitapahtumien lisäksi yritys on mukana useissa teatteri- ja televisiotuotannoissa. Brightin vahva osaaminen sekä monien vuosien kokemus takaavat, että heidän toteuttamansa työt näyttävät ja kuulostavat aina mahdollisimman hyviltä! 


Bright Finland

juho.hiidenmaa@brightgroup.fi

040 568 6634

TwentyKnots

TwentyKnots on SUP-lautailuun ja purjelautailuun erikoistunut elämyspalveluyritys. He tarjoavat kokemuksia luonnon ja veden äärellä, järjestävät toiminnallisia tiimipäiviä, kursseja ja tapahtumia. Kalastajatorpalla toimiva TwentyKnots tarjoaa myös SUP-kursseja kaiken tasoisille suppaajille sekä välinevuokrausta.


twentyknots.fi

info@twentyknots.fi

044 768 8464

Raggarimorsian

Häät tai juhlat tulossa? Raggarimorsian ei päästä sinua naimisiin silmät kiinni – pönötys on niin yesterday! Suomen virallinen häähullu ja encore-morsian kertoo seurueellesi totuuden häistä ja avioliitosta. Raggarimorsian soittaa myös klassista pianoa, koskettimia sekä stunt-kitaraa.


Raggarimorsian

info@raggarimorsian.fi

050 430 515

DLS Entertainment

 DLS Entertainment on hyvinkääläinen tapahtumatekniikka-alan yritys, jolta saat kaikki tapahtumatekniikkaan liittyvät palvelut. Äänentoiston sekä valo- ja kuvatekniikan lisäksi he toimittavat ja rakentavat myös esiintymislavat. Tekniset toteutukset tehdään tyylillä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. DLS Entertainment panostaakin asiakastyytyväisyyteen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Vuosittain he ovat mukana yli 200 tapahtumassa.


DLS Entertainment

tapahtumat@dlsentertainment.fi

029 170 2200

Juhlat.net

Juhlat.net on hääpaikkoihin ja juhlatiloihin erikoistunut verkkosivusto.


Juhlat.net

Juhlatilat Helsingissä

Karhujää

Karhujää tarjoaa jäiset ratkaisut arkeen ja juhlaan, kuten erikokoisia jääblokeja, jääpaloja, Cubes-jääkoristeita, jäämurskaa, jääveistoksia ja kuivajäätä. Lisäksi pakastimien ja kylmälaukkujen vuokraus ja myynti.


Karhujää viimeistelee juhlat!


Karhujää

tilaus@karhujaa.fi

0400 989 337

Tailorframe

Tailorframe Oy on valokuvausalan muutoksen edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen elämyksellisiä yritys- ja tapahtumakuvauksia. Patentoitu kuvauskonsepti mahdollistaa ainutlaatuisen kuvauksen vaivattomasti ja edullisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöitynä.


Kun haluat maksimoida tapahtumien jälkeisen näkyvyytenne tai hankkia korkealaatuiset kuvat yrityksesi henkilöstöstä, ota yhteyttä Tailorframeen!


Tailorframe

info@tailorframe.com

+358 50 543 7942

Helsingin viihdepelit Oy vuokraa pelit ja laitteet yritysjuhliin sekä tapahtumiin. 


Yli 130 aktiviteetin valikoimasta löydät yhdessä pelattavat hauskat pelit, rodeohärät, valokuvauskopit, puhallettavat pomppulinnat ja -pelit sekä pelihallikoneet, kuten esimerkiksi flipperit ja videopelit.


Myös kuljetus- ja asennuspalvelu!


viihdepelit.fi

info@viihdepelit.fi

050 441 7909

Helsingin Viihdepelit

Helsingin Viihdepelit

Katso myös:

Helsinki

Kerro meille tilaisuutesi tarpeista, niin autamme sinua löytämään

hinnaltaan ja laadultaan parhaat mahdolliset  palveluntarjoajat!

Kaipaatko apua sopivan kumppanin valitsemisessa?

Venuu on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu

2000+ tilaa

Helppo ja nopea

Ilmainen varaus